nieuws archief

overzicht

Recente leningen via Materiaalfonds

Recent hebben Marnix Goossens en Misha de Ridder een lening van het Mondriaan Materiaalfonds ontvangen. Marnix Goossens kreeg een lening voor de eigen bijdrage die hij moet leveren bij zijn aanvraag bij het Mondriaan Fonds voor de expositie Yonder in Foam. De lening van Misha de Ridder is voor het maken van nieuw werk dat hij zal presenteren tijdens UNSEEN Photo Fair 2013.

Het Mondriaan Materiaalfonds biedt professionele beeldend kunstenaars via een rentevrije lening de mogelijkheid nieuw werk te ontwikkelen, te maken en te presenteren. Het Mondriaan Fonds is vanaf dit jaar een intensieve samenwerking aangegaan met het Materiaalfonds. Een lening bij het Mondriaan Materiaalfonds wordt in positieve zin meegewogen in de beoordeling van een aanvraag. Kunstenaars kunnen bij het doen van een aanvraag aangeven of ze een beroep willen doen op een lening via het Mondriaan Materiaalfonds.