nieuws archief

overzicht

Kunst kopen met de KunstKoop

We Like Art @ Art Rotterdam 2014. Foto: Maarten Tromp We Like Art @ Art Rotterdam 2014. Foto: Maarten Tromp

Tijdens Art Rotterdam Week kan op vele plaatsen kunst gekocht worden met de KunstKoop. We Like Art organiseert een verkooptentoonstelling met werk onder de 1500 euro, waaronder werk van kunstenaars die ook op Prospects & Concepts te zien zijn. Op Art Rotterdam en Rotterdam Contemporary bieden meer dan 50 galeries de KunstKoop aan. Bij aankopen met de KunstKoop kan het aankoopbedrag in termijnen worden betaald tegen 0 procent rente. Het Mondriaan Fonds neemt de rente voor zijn rekening.

Bij We Like Art hebben kunstkopers de keus uit ruim 150 kunstwerken; waaronder werk van de Prospects & Concepts kunstenaars Fleur van Dodewaard, Jan Hoek en Lennart Lahuis. We Like Art toont werk van honderd kunstenaars met een museale of internationale carrière. Veel kunstwerken zijn geprijsd tussen de 150 en 1.500 euro.

Op Art Rotterdam bieden de volgende galeries de KunstKoop aan: Akinci, andriesse eyck galerie, Willem Baars Projects, van den Berge, Francis Boeske Projects, Boetzelaer Nispen, Ellen de Bruijne Projects, Canvas International Art, Cokkie Snoei, Flatland Gallery, Annet Gelink Gallery, Grimm Gallery, Gerhard Hofland, Jeanine Hofland, Majke Hüsstege, Juliette Jongma, Roger Katwijk, Van Kranendonk, Maurits van de Laar, LhGWR, Wouter van Leeuwen, Wilfried Lentz, Ron Mandos, Nouvelle Images, Onrust, Pennings, Phoebus Rotterdam, R&R Reutengalerie Amsterdam, RAM, Ramakers, Gabriel Rolt, Slewe, Stigter Van Doesburg, tegenboschvanvreden, Torch, Upstream Gallery, Vivid, Wagemans, Fons Welters, West, Witteveen visual art centre, ZERP Galerie, Galerie Zink en Martin van Zomeren.

En op Rotterdam Contemporary: A Gallery Named Sue, Eduard Planting Gallery, Foam Editions, Galerie Carla Koch, Galerie de Witte Voet, Galerie Dom’Arte, Galerie Francis Engels, Galerie Hein Elferink, Galerie Helder, Galerie Maria Chailloux, Galerie Pien Rademakers, Galerie Plaatsmaken, Galerie Ra, Galerie Sanaa, Galerie with tsjalling, Gallery 9, Heden, Kers gallery, kochxbos Gallery, Livingstone Gallery, Ten Haaf Projects en Vonkel.

Locaties:
We Like Art: Van Nellefabriek, Schiegebouw, Rotterdam
Art Rotterdam: Van Nellefabriek, Van Nellefabriek, Van Nelleweg 1
Rotterdam Contemporary: Cruise Terminal, Wilhelminakade 699