nieuws

overzicht

26 november Get a Grant Event Arnhem

Get a Grant Event 2015 Get a Grant Event 2015

Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren op 26 november de derde gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst over subsidiemogelijkheden voor net afgestudeerde kunstenaars en ontwerpers in Arnhem.

Zoek jij financiering voor je project of praktijk? Kom langs bij het Get a Grant Event  in het auditorium op de Oude Kraan van ArtEZ op donderdag 26 november van 15.00 tot 17.00u.

Het Get a Grant Event geeft een overzicht wat het Mondriaan Fonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie te bieden hebben voor jonge creatieve professionals. Beeldend kunstenaar Folke Janssen en interaction designer Klasien van de Zandschulp vertellen over hun ervaringen bij het indienen van aanvragen en waar je als aanvrager op moet letten. Moderator: Dennis Elbers (oprichter en directeur van het Graphic Design Festival Breda). Aansluitend kun je tijdens de borrel specifieke vragen stellen aan de fondsmedewerkers.

Deze bijeenkomst maakt deel uit van drie voorlichtingsbijeenkomsten over subsidiemogelijkheden voor beeldend kunstenaars en ontwerpers. De eerste bijeenkomst vond plaats in Groningen en de tweede bijeenkomst was in september in Breda.

Financieringsmogelijkheden binnen twee publieke cultuurfondsen
Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het fonds biedt onder andere een scala aan bijdragemogelijkheden voor kunstenaars en bemiddelaars (curatoren en critici) op het gebied van talentontwikkeling en praktijkverdieping. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is het cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, e-cultuur en alle mogelijke crossovers. Het fonds ondersteunt ontwerpers en makers o.a. vanuit de regelingen Talentontwikkeling, Vormgeving, E-cultuur en het Gamefonds.

Locatie: Auditorium van ArtEZ, Oude Kraan 26, Arnhem.
Moderator: Dennis Elbers
Sprekers: Beeldend kunstenaar Folke Janssen en interaction designer Klasien van de Zandschulp
Fondsmedewerkers: Arsine Nazarian en Betty Man (Mondriaan Fonds) en Anselm van Sintfiet (Stimuleringsfonds Creatieve Industrie)
Toegang is gratis, vol is vol.