nieuws archief

overzicht

Open Call Arts Council Korea rondom Olympische Winterspelen

Arts Council Korea (ARKO) heeft een open call uitgeschreven voor startende kunstenaars en andere makers (in de leeftijd 25 t/m 39 jaar) voor een residency programma in het kader van culturele projecten rondom de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, Zuid-Korea in 2018. Aan het programma kunnen in totaal twintig personen deelnemen die werkzaam zijn binnen de disciplines beeldende kunst, dans of muziek. Hiervan zullen vijf makers uit Korea komen en vijftien uit andere landen. De residency vindt plaats in PyeongChang (Studio Potato Flower) van 14 september t/m 23 oktober 2017.

Aanvragen kunnen t/m 31 maart worden ingediend door een aanvraagformulier met bijlagen op te sturen naar het Arts Council Korea. Meer informatie over het project en de aanmeldingsprocedure is hier te vinden.

* Het Mondriaan Fonds is niet verbonden aan het residency programma, maar verspreidt enkel de oproep.