nieuws archief

overzicht

KunstKoop op Amsterdam Art Fair

Van 17 t/m 21 mei vindt de Amsterdam Art Fair 2017 plaats. Dit jaar is de locatie voor deze reizende beurs Kunsthal Koper, een tijdelijke plek aan de Huidekoperstraat in Amsterdam. Vijftig Nederlandse galeries tonen hier gedurende vijf dagen hedendaagse beeldende kunst.

Veel van de galeries op de beurs bieden de KunstKoop aan, een regeling van het Mondriaan Fonds waarmee kunst op afbetaling kan worden gekocht. Het aankoopbedrag van een werk kan in maandelijkse termijnen worden afgelost zonder rente te betalen. De galeries die deze regeling aanbieden op de beurs zijn:
andriesse eyck galerie, C&H gallery, Canvas Contemporary, CINNNAMON, Cokkie Snoei, Dapiran Art Project Space, Flatland Gallery, Frank Taal Galerie, Galerie Alex Daniëls – Reflex Amsterdam, Galerie Fons Welters, Galerie Maurits van der Laar, Galerie Nouvelles Images, Galerie Onrust, Galerie Ramakers, Galerie Ron Mandos, Galerie Wit, galerie with tsjalling, Galerie Wouter van Leeuwen, Gerhard Hofland, Juliette Jongma, Kahmann Gallery, LivingStone Gallery, Lumen Travo, Marian Cramer Projects, Martin van Zomeren, Mini Galerie, Ornis A. Gallery, Rento Brattinga Galerie, Reuten Galerie, RonLangArt, Seelevel Gallery, Slewe Gallery, Stigter van Doesburg, Tegenboschvanvreden, The Ravestijn Gallery, TORCH en Willem Baars Projects.

Meer informatie over de KunstKoop kan gedurende de kunstbeurs worden opgedaan in de stand van de Young Collectors Circle. Het Mondriaan Fonds ondersteunt de ontwikkeling van dit initiatief en werkt er mee samen om de KunstKoop verder onder de aandacht te brengen.

Bekijk de website van de KunstKoop voor meer informatie, zoals alle deelnemende galeries en een calculatieprogramma waarmee aflossingsbedragen bij aankopen kunnen worden berekend.