nieuws archief

overzicht

Adviseurs beeldende kunst en cultureel erfgoed gezocht

adviseurs vacature adviseurs vacature

Het Mondriaan Fonds zoekt adviseurs op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed. Aanvragen die bij het fonds binnenkomen, worden voorgelegd aan deskundige externe adviseurs die deze beoordelen en het bestuur adviseren.

Per 1 januari 2018 worden nieuwe leden gezocht voor de poule van adviseurs: beeldend kunstenaars en beschouwers zoals curatoren, critici, theoretici, wetenschappers, verzamelaars en medewerkers van musea en andere instellingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed. Ook mensen die vanuit andere invalshoeken kunnen adviseren, worden uitgenodigd te solliciteren.

Beschikbare plaatsen per 1 januari 2018
Erfgoed
Op het gebied van erfgoed zoekt het Mondriaan Fonds generalisten, met goed zicht op het erfgoedveld en erfgoedbeleid en specialisten met uitgebreide kennis op een of meerdere specifieke terreinen hierbinnen, zoals natuurhistorisch erfgoed, maritiem erfgoed, moderne kunst, archieven, religieuze kunst, volkenkunde, immaterieel erfgoed.

Beeldende kunst
Op het gebied van hedendaagse beeldende kunst zoekt het Mondriaan Fonds beeldend kunstenaars, beschouwers en andere deskundigen op het gebied van schilderkunst, performance, (documentaire) fotografie, 3D/mixed media en nieuwe media.

Heeft u interesse ons te adviseren?
Sollicitaties indienen kan tot en met 15 september 2017 via het online sollicitatieformulier, voorzien van motivatie en (maximaal een A4) en cv (maximaal drie A4).

Lees hier meer over deze vacatures.