nieuws archief

overzicht

Aanvraagronde Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen

Tim en Katrein Breukers, Tribute to Julian B. Coco, installation view, Hotel Maria Kapel. Fotograaf: Noortje Knulst Tim en Katrein Breukers, Tribute to Julian B. Coco, installation view, Hotel Maria Kapel. Fotograaf: Noortje Knulst

Platforms gericht op de presentatie van hedendaagse beeldende kunst kunnen tot en met
1 september 2017 aanvragen voor een Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen. De bijdrage kan worden aangevraagd voor programma’s die bijdragen aan de ontwikkeling van of de discussie over hedendaagse beeldende kunst. De bijdrage is bedoeld voor een serie van inhoudelijk samenhangende activiteiten gericht op presentatie, experiment, opinie en debat, zoals tentoonstellingen, discussiebijeenkomsten en lezingen.

Het bedrag is voor een programma van een tot maximaal drie kalenderjaren. Voor een korter lopend project kan een Projectinvestering Instellingen aangevraagd worden.

Zie hieronder een overzicht van de presentatie-instellingen die in 2017 een Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen ontvangen.

Door Mondriaan Fonds en OCW ondersteunde presentatie-instellingen 2017