nieuws archief

overzicht

Regiomakelaars van start

Vanaf vandaag zijn vier regiomakelaars aan de slag voor het Mondriaan Fonds. Voor de regio Noord is dit Andrea Möller, voor de regio Oost/Midden vervullen Marlies Leupen en Erna aan de Stegge de functie als duo en voor de regio Zuid is Rebecca Nelemans aangesteld. Zij werken gedurende 1 dag per week als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds en combineren deze functie met hun andere werkzaamheden.

De regiomakelaars hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Een andere taak is het signaleren van nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

De regiomakelaars zijn te bereiken via:
Andrea Möller – a.moller@mondriaanfonds.nl
Marlies Leupen – m.leupen@mondriaanfonds.nl
Erna aan de Stegge – e.aandestegge@mondriaanfonds.nl
Rebecca Nelemans – r.nelemans@mondriaanfonds.nl

Lees hier meer over de regiomakelaars.