nieuws archief

overzicht

Oriëntatiereis 2017 – Cuba en Verenigde Staten

Van 5 tot en met 17 november vindt de jaarlijkse oriëntatiereis plaats, ditmaal met het reisdoel Cuba (Havana) en de Verenigde Staten (Houston, New Orleans en Miami). De deelnemers aan de reis zijn: Roel Arkesteijn (curator en auteur), Dina Danish (kunstenaar), Remy Jungerman (kunstenaar), Xander Karskens (artistiek directeur van het Cobra Museum), Ilga Minjon (curator en educator) en Vincent van Velsen (kunstcriticus en curator).

Het programma bestaat uit bezoeken aan musea, presentatie-instellingen, galeries, artist-in-residence plekken, kunstenaars, verzamelaars en de lokale sleutelfiguren in de verschillende steden. De reis is van dag tot dag te volgen op een speciale blog.

Vind hier meer informatie over deze en vorige edities van de oriëntatiereis.