nieuws archief

overzicht

Maandelijks inloopspreekuur van start

Mondriaan Fonds aan de Brouwersgracht. Foto: Ernst van Deursen Mondriaan Fonds aan de Brouwersgracht. Foto: Ernst van Deursen

Ben je een beeldend kunstenaar met plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland, een tentoonstelling of een samenwerking? Bemiddelaar met plannen voor een onderzoek? Opdrachtgever met plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Of ben je werkzaam bij een museum of instelling met plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking?

Om je op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden organiseert het Mondriaan Fonds iedere eerste maandag van de maand een inloopspreekuur tussen 14.00 en 16.00 uur. Twee medewerkers staan klaar om je te adviseren over welke bijdrage het beste past bij jouw plannen, om de mogelijkheden bij het fonds toe te lichten of om je door te verwijzen. Het eerste inloopspreekuur vindt plaats op maandag 4 februari.

Tijdens het inloopspreekuur kun je zonder afspraak binnenlopen om informatie in te winnen. Heb je een concreet plan en wil je weten of je bij het Mondriaan Fonds een aanvraag kunt indienen? Stuur dan het plan of jouw vraag per e-mail naar ons zodat we vooraf een afspraak met een van de medewerkers kunnen inplannen. Afspraken tijdens het spreekuur duren maximaal 20 minuten.

Aanmelden voor het inloopspreekuur kan via: info@mondriaanfonds.nl of kom gewoon langs op 4 februari tussen 14.00 en 16.00 uur op Brouwersgracht 276 in Amsterdam.

N.B.: Aanvragers met concrete plannen kunnen ook buiten het inloopspreekuur een afspraak maken met een projectmedewerker. Op de website zijn bij de afzonderlijke bijdragen onder het kopje ‘contact’ de contactpersonen te vinden met hun e-mailadres.

Datum: maandag 4 februari tussen 14.00 en 16.00 uur 
Locatie: Brouwersgracht 276 in Amsterdam