nieuws archief

overzicht

Netwerkbijeenkomst Gelderland

Marlies Leupen en Erna aan de Stegge (regiomakelaars Oost/Midden Mondriaan Fonds) organiseren op donderdag 1 februari een netwerkbijeenkomst voor beeldend kunstenaars in Expoplu in Nijmegen.

De opzet van de middag is als volgt:

Bram Kuypers, Julius Thissen en Matthias Schaareman vertellen hoe zij hun aanvragen schreven die onlangs door het Mondriaan Fonds gehonoreerd werden. Kasper van Moll en Marloes Meijburg vertellen over de aanvragen die zij nu aan het voorbereiden zijn. Gezamenlijk wordt besproken op welke punten de aanvragen nog sterker kunnen. Zippora Elders (adviseur bij het Mondriaan Fonds) vertelt over de wijze waarop de commissies van het Mondriaan Fonds een aanvraag beoordelen. En verder is er ruimte voor vragen en uitwisseling van tips en ervaringen om tot een heldere omschrijving van je werk, je beroepspraktijk en een inhoudelijk werkplan te komen.

Tijd: inloop vanaf 14.30 uur, start programma om 15.00 uur
Adres: Expoplu, Van Oldenbarneveltstraat 63-A in Nijmegen (5 minuten lopen van het station)