nieuws archief

overzicht

Koop kunst met de KunstKoop op Art Rotterdam

Art Rotterdam 2017. Foto: Geert Broertjes Art Rotterdam 2017. Foto: Geert Broertjes

Van 8 t/m 11 februari wordt de KunstKoop van het Mondriaan Fonds aangeboden door 42 galeries op Art Rotterdam. Met de KunstKoop kunnen particulieren hedendaagse kunst en vormgeving op afbetaling kopen zonder dat zij rente hoeven te betalen.

Op Art Rotterdam bieden de volgende galeries de KunstKoop aan: AKINCI, Andriesse Eyck Galerie, Willem Baars Projects, Galerie Van den Berge, Stichting Billytown, Francis Boekse Projects, Borzo Gallery, Rutger Brandt Gallery, Galerie Caroline O’Breen, Ellen de Bruijne Projects, C&H gallery, Marian Cramer Projects, Flatland Gallery, Annet Gelink Gallery, Grimm Gallery, Gerhard Hofland, Galerie Julliette Jongma, Galerie Roger Katwijk, Galerie Maurits van de Laar, RonLangArt, Galerie Wouter van Leeuwen, LivingStone Gallery, Lumen Travo, Ron Mandos, Kunsthandel Meijer, Mini Galerie, Nouvelles Images, Galerie Onrust, Ornis A. Gallery, Phoebus Rotterdam, Galerie Ramakers, The Ravestijn Gallery, Slewe Gallery, Stigter van Doesburg, Galerie Frank Taal, Tegenboschvanvreden, TORCH Gallery, Upstream Gallery, Galerie Vivid, Galerie Fons Welters, ZERP Galerie en Galerie Martin van Zomeren.

Zie kunstkoop.nl voor een volledig overzicht van de meer dan 125 galeries die aangesloten zijn bij de KunstKoop.