nieuws archief

overzicht

Lezing Jorge Fernández Torres aan Universiteit Leiden

Jorge Fernández Torres Jorge Fernández Torres

Jorge Fernández Torres, directeur van het Nationale Museum van Beeldende Kunsten in Havana, zal op donderdag 8 maart een lezing houden aan de Universiteit Leiden. Fernández Torres is die week te gast in het bezoekersprogramma van het Mondriaan Fonds.

Onderwerp van de lezing is The Havana Biennale—Going against the stream: In search of the lost audience. Na de lezing is er tijd om vragen te stellen en in gesprek te gaan met Fernández Torres. De voertaal is Spaans, maar er zal ter plekke gezorgd worden voor vertaling.

Locatie: Universiteit Leiden, Lipsiusbuilding, Cleveringaplaats 1, zaal 148
Tijd: donderdag 8 maart, vanaf 17:00 uur
Toegang: gratis, aanmelden is niet nodig