Het Mondriaan Fonds zoekt per direct een medewerker financiën. De taken bestaan onder andere uit debiteuren- en crediteurenbeheer, betalingen voorbereiden, werkzaamheden voor het opstellen van de jaarrekening, financiële controle van aanvragen en verantwoordingen, onderhouden van contact met subsidieaanvragers, archivering en het verrichten van voor het fonds van belang zijnde werkzaamheden.

De omvang van de functie bestaat uit 24 à 32 uur per week; aanstelling geschiedt in eerste instantie voor de duur van maximaal één jaar. Kandidaten dienen MBO/HBO denk- en werkniveau te hebben en ervaring in een vergelijkbare functie.

Solliciteren kan tot en met 15 april 2018. Het Mondriaan Fonds streeft ernaar de samenstelling van zijn medewerkers een afspiegeling te laten zijn van de Nederlandse samenleving. Geïnteresseerden in deze vacature met een cultureel diverse achtergrond worden dan ook nadrukkelijk verzocht te reageren.

Vind de vacature hier