nieuws archief

overzicht

Aanvraagronde Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen

All You Can Art 2, Instituto Buena Bista in de Kunsthal Rotterdam. Foto: Marco de Swart.

Platforms zoals presentatie-instellingen en tijdschriften kunnen nu een bijdrage aanvragen voor hun meerjarige programma’s. De bijdrage is bedoeld voor programma’s, van een tot maximaal drie kalenderjaren, die bijdragen aan de ontwikkeling van of de discussie over hedendaagse beeldende kunst.  De bijdrage kan worden ingezet voor een serie van inhoudelijk samenhangende activiteiten gericht op presentatie, experiment, opinie en debat, zoals tentoonstellingen, discussiebijeenkomsten en lezingen. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 3 september 2018. Lees hier meer over de Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen.

De presentatie-instellingen die deze bijdrage in 2018 ontvangen zijn: de Appel arts centre (Amsterdam), Ateliers’89 (Oranjestad, Aruba), Club Solo (Breda), DSPS/De Player (Rotterdam en verschillende locaties), Extrapool (Nijmegen), Fundament (Tilburg), Hotel Maria Kapel (Hoorn), DSPS/De Player (Rotterdam en verschillende locaties), Instituto Buena Bista (Willemstad, Curaçao), Kunsthuis SYB (Beetsterzwaag), Kunstvereniging Diepenheim (Diepenheim), Kunstfort Vijfhuizen (Vijfhuizen), Nest (Den Haag), Nieuwe Vide (Haarlem), Noorderlicht (Groningen), Noorderlicht (Groningen), Onomatopee (Eindhoven), P/////AKT (Amsterdam), Paradox (nomadisch), PrintRoom (Rotterdam), Project Space 1646 (Den Haag), Showroom MAMA (Rotterdam), Sign (Groningen), Stroom (Den Haag), TAAK (Amsterdam en verschillende locaties), Tetem (Enschede), Vleeshal (Middelburg), W139 (Amsterdam) en WORM (Rotterdam).

Infographic presentatie-instellingen 2018