nieuws archief

overzicht

Amsterdam Art Weekend met KunstKoop en bezoekersprogramma

Van 22 tot en met 25 november vindt opnieuw het Amsterdam Art Weekend plaats. Tijdens dit weekend tonen galeries, musea, presentatie-instellingen en andere kunstplatforms hun programma’s op het gebied van hedendaagse beeldende kunst. Te zien zijn meer dan honderd tentoonstellingen, performances, screenings, tours, lezingen, workshops en meer.

In samenwerking met Amsterdam Art heeft het Mondriaan Fonds daarnaast een groep van dertien buitenlandse curatoren uitgenodigd in het bezoekersprogramma om het event te bezoeken.

Bij veel galeries tijdens het weekend kan kunst worden gekocht met de KunstKoop van Mondriaan Fonds. Hiermee betaal je een werk in maandelijkse termijnen, zonder rente te betalen. Bekijk hieronder de ervaringen van Sophie Schade en Philip Fokker.