nieuws archief

overzicht

Pitch je Plan

Pitch je Plan. Tekening: Marijn Ottenhof Pitch je Plan. Tekening: Marijn Ottenhof

Ben je kunstenaar en heb je een voorstel voor een vastomlijnd plan? Dan kun je vanaf nu bij wijze van pilot aanvragen via video of audio. Maak bijvoorbeeld een selfie-interview of animatie. Licht hierin je werk toe, je werkplan en je presentatieplan. Met deze pilot wil het Mondriaan Fonds het aanvraagproces toegankelijker maken. Aanvragen binnen de pilot kan tot en met mei 2019.

Voor de pilot gelden de regels van de Projectinvestering Kunstenaar.

Het film- of audiobestand vervangt drie onderdelen van de aanvraag: de toelichting op het werk, het werkplan en het presentatieplan. Lees de checklist over de invulling van deze onderdelen. Het bestand heeft een maximale duur van 7 minuten. Taal: Nederlands of Engels.

Voor aanvragen binnen de pilot geldt een aangepast online aanvraagformulier.

Meer informatie: Niels Engel (020-5231506).

Zie hier de animatie ‘Pitch je Plan’ van Marijn Ottenhof