nieuws archief

overzicht

Entreekaarten voor openingsdagen Biënnale van Venetië

Nederlands Paviljoen. Foto: Judith Jockel Nederlands Paviljoen. Foto: Judith Jockel

Dit voorjaar opent de 58ste editie van de Biënnale van Venetië met in het Nederlands paviljoen een presentatie met nieuw werk van Remy Jungerman en Iris Kensmil. Onder de titel The Measurement of presence wordt hun werk samengebracht door curator Benno Tempel (directeur Gemeentemuseum Den Haag). De openingsdagen zijn op 8, 9 en 10 mei 2019. De opening van het Nederlands paviljoen is op woensdag 8 mei om 12 uur (onder voorbehoud).

Klik hier om u aan te melden voor een entreekaart.

Het Mondriaan Fonds ontvangt van de organisatie van de Biënnale van Venetië een zeer beperkt aantal toegangskaarten voor de openingsdagen. Professioneel betrokkenen uit de kunstwereld kunnen zich tot en met 10 maart 2019 opgeven voor een kaart; het maximale aantal kaarten per instelling is noodzakelijkerwijs beperkt. Pers moet zich accrediteren via de website van de biënnale.

Medio april ontvangt u bericht over de beschikbaarheid van een toegangskaart. Eerder kunnen wij hierover niet berichten. Het heeft dus geen zin om ons hierover te bellen of te mailen omdat wij dan nog geen uitsluitsel hebben van de biënnale-organisatie. De kaarten zijn strikt persoonlijk en worden, indien beschikbaar, uiterlijk eind april aan u verzonden per e-mail. U ontvangt dan eveneens een toegangskaart voor een feest op woensdagavond 8 mei ter gelegenheid van de Nederlandse inzending.

Voor de aanmeldingen die niet kunnen worden gehonoreerd, of om zeker te zijn van toegang tot de openingsdagen, is er de mogelijkheid een speciale gold card aan te schaffen die tegen betaling toegang geeft tot het biënnaleterrein. Meer informatie staat op de website van de biënnale. Het Mondriaan Fonds heeft daar verder geen invloed op.