nieuws archief

overzicht

Koop met de KunstKoop op Art Rotterdam

Van 7 tot en met 10 februari 2019 vindt opnieuw de kunstbeurs Art Rotterdam plaats. De beurs -spil van de Art Rotterdam Week- viert deze editie haar 20-jarig bestaan. Voor deze jubileumeditie heeft de beurs haar model gericht op jonge kunst aangescherpt en plaatst ze de samenwerking centraal. In een intieme sfeer is er meer focus op verbinding tussen nationale en internationale galeries. Vier dagen lang vormt de Van Nellefabriek het decor voor de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst.

Op Art Rotterdam kan bij meer dan veertig galeries de KunstKoop worden gebruikt. Hiermee kunnen particulieren in de leeftijd 18 tot en met 77 jaar werk op afbetaling kopen. Met een renteloze lening via de KunstKoop hoeft het bedrag voor een werk niet ineens te worden betaald, maar kan dit in maandelijkse termijnen worden afgelost, zonder extra kosten. Het Mondriaan Fonds neemt de rente voor zijn rekening. De KunstKoop kan worden gebruikt bij ruim 120 geselecteerde galeries verspreid over Nederland.

De galeries op Art Rotterdam die de KunstKoop aanbieden zijn:
AKINCI, andriesse eyck galerie, Willem Baars Projects, Galerie Bart, Galerie Van den Berge, BorzoGallery, Caroline O’Breen, Cokkie Snoei, Rutger Brandt Gallery, galerie dudokdegroot, Dürst Britt & Mayhew, Ellen de Bruijne Projects, Flatland Gallery, Galerie Fontana, Annet Gelink Gallery, GRIMM, Gerhard Hofland, Roger Katwijk, KersGallery, LangArt, Maurits van de Laar, Galerie Wouter van Leeuwen, LivingStone Gallery, Lumen Travo, Galerie Ron Mandos, Meijer Kunsthandel, NL=US Art, No Man’s Art Gallery, PHOEBUS Rotterdam, Ramakers, The Ravestijn Gallery, Slewe, Stigter van Doesburg, Frank Taal Galerie, tegenboschvanvreden,  TORCH gallery, Upstream Gallery, Galerie VIVID, We Like Art, Galerie Fons Welters, Martin van Zomeren.

Lees meer op kunstkoop.nl.

Op Art Rotterdam vindt tevens de tentoonstelling Prospects & Concepts – Mondriaan Fonds toont talent plaats. Op de tentoonstelling is werk te zien van de 67 beeldend kunstenaars die in 2017 een financiële bijdrage ontvingen van het Mondriaan Fonds om een start te maken met hun carrière.