nieuws

overzicht

Nieuwe vacatures bij het Mondriaan Fonds

Wil je werken bij het Mondriaan Fonds? We zijn op zoek naar een hoofd bureau erfgoed en pilots, een hoofd communicatie en een HR-manager. Daarnaast staat er een oproep uit voor nieuwe adviseurs voor het beoordelen van aanvragen. Lees hieronder meer.

Vacature hoofd bureau erfgoed en pilots
Het Mondriaan Fonds is op zoek naar een bevlogen hoofd bureau erfgoed en pilots (32 uur per week) die samen met het hoofd bureau beeldende kunst en internationalisering leiding geeft aan het team van projectmedewerkers. Tot je taken behoren onder meer het uitzetten en begeleiden van bestaande en nieuwe regelingen op het gebied van erfgoed en het initiëren en begeleiden van de verschillende pilottrajecten die zich richten op nieuwe ontwikkelingen binnen het veld van beeldende kunst en erfgoed. Ook draag je bij aan het strategisch beleid van het fonds en ben je onderdeel van het management team.
Solliciteren kan tot en met 15 september 2019.
Lees hier de vacature.

Vacature hoofd communicatie
Het Mondriaan Fonds is op zoek naar een bevlogen hoofd (32/38 uur per week) dat de communicatieafdeling gaat leiden en inspireren en die mee helpt het communicatiebeleid voor de toekomst van het fonds te ontwerpen. Het hoofd communicatie stuurt een team aan van rond de zes communicatiemedewerkers en vertegenwoordigt de afdeling in het management team.
Solliciteren kan tot en met 15 september 2019.
Lees hier de vacature.

Vacature HR-manager
Het Mondriaan Fonds zoekt voor twee dagen in de week een specialist op het gebied van Human Resources. Als HR-manager ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de personele organisatie binnen het Mondriaan Fonds. Je adviseert de directie over het ontwikkelen van de organisatie binnen de gedefinieerde strategie en daarnaast over het verbeteren van de interne samenwerking en de effectiviteit van het fonds. Je ontwikkelt en professionaliseert de HR-processen en instrumenten.
Solliciteren kan tot en met 15 september 2019.
Lees hier de vacature.

Adviseurs beeldende kunst en cultureel erfgoed
Voor het beoordelen van aanvragen zoeken we per 1 januari 2020 nieuwe adviseurs op het gebied van erfgoed en beeldende kunst. Dit kunnen specialisten en generalisten zijn, beeldend kunstenaars of curatoren, maar ook mensen uit andere vakgebieden worden uitgenodigd te solliciteren.
Reageren kan tot en met 9 september 2019.
Lees hier de vacature.

Vacature projectmedewerker viering 75 jaar vrijheid (gesloten)
Nu het bijna 75 jaar geleden is dat de geallieerde bevrijders de eerste stappen op Nederlands grondgebied zetten, zien we ook dat steeds meer mensen die de oorlog hebben meegemaakt, ons ontvallen. Aan het Mondriaan Fonds is gevraagd oproepen te ontwikkelen voor musea, (erfgoed)instellingen, grassroot initiatieven en individuen met plannen die betrekking hebben op herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Voor het verdere ontwerp, de begeleiding en de organisatie van dit traject zoekt het Mondriaan Fonds per direct een projectmedewerker (32/38 uur per week).
Solliciteren kan tot en met 18 augustus 2019.
Lees hier de vacature.