nieuws archief

overzicht

Eelco van der Lingen op locatie bij CBK Groningen

Eelco van der Lingen. Foto: Tryntsje Nauta Eelco van der Lingen. Foto: Tryntsje Nauta

Ben je kunstenaar, een bemiddelaar of werkzaam bij een kunstinstelling in Groningen? Heb je plannen voor nieuw werk, een project of tentoonstelling en wil je weten wat het Mondriaan Fonds jou te bieden heeft?

Op zondagmiddag 29 september is directeur Eelco van der Lingen van het Mondriaan Fonds te gast bij CBK Groningen. Onder leiding van Andrea Möller (regiomakelaar Noord) vertelt hij over de plannen van het Mondriaan Fonds en kunnen makers en andere kunstprofessionals uit de regio Groningen aangeven wat ze van het fonds verwachten. Voorafgaand zal Karina Bakx, die samen met Ellen de Haan directeur is van kunstinitiatief Het Resort, vertellen over hun rol als schakel in de kunstketen. Het Resort geeft kunstenaars uit Groningen of kunstenaars die een band hebben met de stad, de kans één seizoen uit hun dagelijkse beslommeringen los te breken. Bij Het Resort krijgen ze een werkperiode, een show tot slot en een passend honorarium. Dat is een boost voor de beroepspraktijk en voor Groningen als kunststad.

Welkom!

Locatie: CBK Groningen, Trompsingel 27a in Groningen
Tijd: 14.00-16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)
Aanmelden via deze link