nieuws archief

overzicht

Koop kunst met de KunstKoop op Art Noord en Art The Hague

ART THE HAGUE ART THE HAGUE

In de Fokker Terminal in Den Haag wordt 2 t/m 6 oktober ART The Hague gehouden, waar galeries uit binnen- en buitenland werk tonen van hedendaagse kunstenaars.  En van 26 t/m 29 september vond in Museum Belvédère de kunstbeurs Art Noord plaats. Deze beurs biedt een platform aan kunst en kunstenaars uit het noorden.

Aan beide beurzen nemen galeries deel die de KunstKoop aanbieden,  een regeling waarmee particulieren hedendaagse kunst en vormgeving op afbetaling kunnen kopen zonder dat ze rente hoeven te betalen.

De galeries die de KunstKoop aanbieden op Art The Hague zijn:
Adoráble ART+DESIGN (Den Haag), Assembled by Root (Rotterdam), Dürst Britt & Mayhew (Den Haag), Galerie Frank Taal (Rotterdam), Galerie Maurits van de Laar (Den Haag), Galerie Post + García (Maastricht), Galerie Ramakers (Den Haag), Galerie Sanaa (Utrecht), Galerie Untitled (Rotterdam), Kersgallery (Amsterdam), Livingstone Gallery (Den Haag), Luycks Gallery (Tilburg), Marian Cramer Projects (Amsterdam), NL=US ART (Rotterdam) en Project 2.0 Gallery (Den Haag).

De galeries die de KunstKoop aanbieden op Art Noord zijn:
Galerie de Roos van Tudor (Leeuwarden), Galerie de Vis (Harlingen), Galerie Frank Welkenhuysen (Utrecht) en galerie with tsjalling (Groningen).

Bekijk voor een overzicht van de in totaal ruim 120 galeries die deelnemen aan de KunstKoop op kunstkoop.nl. Op deze website is ook een routeplanner en een calculatieprogramma opgenomen, waarmee voor elk aankoopbedrag een indicatie van de maandelijkse lasten kan worden berekend.