nieuws archief

overzicht

Informatiebijeenkomst 75 jaar vrijheid 11 november

In 2019 en 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd. De staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft een subsidieregeling van 15 miljoen euro opengesteld voor projecten rond de herdenking van WOII. Bij het Mondriaan Fonds kan een bijdrage worden aangevraagd via zes open oproepen. Het geld is bedoeld voor instellingen, onderzoekers en grassroots die de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend houden.

Om je op weg te helpen in de mogelijkheden van de nieuwe regeling 75 jaar vrijheid organiseert het Mondriaan Fonds op maandag 11 november een speciale informatiebijeenkomst van 14.00 tot 16.00 uur. Medewerkers van VWS zullen over de achtergrond van de regeling vertellen. Onze medewerkers zullen de verschillende open oproepen van de regeling toelichten en er is de gelegenheid om vragen te stellen. De plenaire bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.

Datum: 11 november van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Brouwersgracht 276 in Amsterdam
Aanmelden kan t/m 4 november via deze link.

Lees hier de zes open oproepen van de regeling.