nieuws archief

overzicht

Amsterdam Art Weekend met KunstKoop en bezoekersprogramma

Amsterdam Art Weekend Amsterdam Art Weekend

Van 21 tot en met 24 november vindt het Amsterdam Art Weekend plaats. Bij veel galeries kan kunst worden gekocht met de KunstKoop van het Mondriaan Fonds. Met de KunstKoop kan een kunstwerk in maandelijkse termijnen worden betaald, zonder rente te hoeven betalen.

De galeries in Amsterdam die deelnemen aan de KunstKoop zijn: AKINCI, Albada Jegersma, andriesse eyck galerie, Annet Gelink Gallery, BorzoGallery, Ellen de Bruijne Projects, Flatland Gallery, Galerie Alex Daniels – Reflex Amsterdam, Galerie Caroline O’Breen, Galerie Fons Welters, Galerie Martin van Zomeren, Galerie Onrust, Galerie Wouter van Leeuwen, Gerhard Hofland, Grimm Gallery, Lumen Travo, No Man’s Art Gallery, Ron Mandos, Reuten Galerie, Slewe Gallery, Stigter Van Doesburg, tegenboschvanvreden, TORCH en Upstream Gallery.

In samenwerking met Amsterdam Art heeft het Mondriaan Fonds daarnaast tien internationale curatoren uitgenodigd in het bezoekersprogramma om het event te bezoeken. Dit zijn: Colette Barbier, Stephanie Cristello, Laurie Ann Farrell, Jacob Fabricius, Bernardo Follini, Robert Leckie, Pablo Martinez, Marcel Schwierin, Luis Silva en Claire Moulène. Amsterdam Art Weekend biedt een uitgebreid programma met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse kunst op meer dan 40 locaties in Amsterdam.

Tot slot wordt dit jaar voor het eerst een ‘Art Hunt’ georganiseerd door Amsterdam Art, in samenwerking met de KunstKoop. Doe de quiz en maak kans op een kunstwerk naar keuze ter waarde van €750.