nieuws archief

overzicht

Mondriaan Fonds zoekt nieuwe voorzitter én lid raad van toezicht

fondsmedewerkers 2019 fondsmedewerkers 2019

Wegens het verstrijken van de termijnen zoekt het Mondriaan Fonds een nieuwe voorzitter én een lid voor zijn raad van toezicht. De raad bestaat uit zes leden. Samen vertegenwoordigen zij een rijke kennis van de samenleving; van het (internationale) veld van beeldende kunst en van cultureel erfgoed; van cultureel ondernemen; van financiën; van juridische zaken en van corporate governance.

Het Mondriaan Fonds streeft naar een evenwichtige samenstelling van zijn toezicht en wil bij de selectie van nieuwe leden aandacht besteden aan de diversiteit van de raad.

De nieuwe voorzitter beschikt over een ruime ervaring op het terrein van de cultural governance en aantoonbare belangstelling voor het werkterrein van het Mondriaan Fonds. Lees hier de vacature.

Het nieuwe lid beschikt over een open houding en aantoonbare kennis van de (inter-) nationale beeldende kunstwereld, met name aan de makers-kant. Gedacht wordt aan een beeldend kunstenaar. Lees hier de vacature.

Solliciteren kon tot 16 december 2019.