nieuws

overzicht

Online Get a Grant event 8 oktober

Get a Grant 2020 Get a Grant 2020

Wanneer kan je een bijdrage aanvragen, hoe gaat dit in z’n werk en waar moet je op letten? Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren gezamenlijk een online voorlichtingsbijeenkomst over bijdragemogelijkheden voor beginnende kunstenaars en ontwerpers. Meld je aan en neem 8 oktober van 13.00 tot 14.00 uur deel aan het online vraaggesprek.

Het Get a Grant Event geeft een overzicht van wat het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Mondriaan Fonds te bieden hebben voor startende creatieve professionals. Medewerkers van beide fondsen vertellen over de subsidiemogelijkheden: wanneer kan je subsidie aanvragen, hoe gaat dit in z’n werk en waar moet je op letten? Een kunstenaar en ontwerper vertellen over hun ervaringen bij het indienen van een aanvraag en beantwoorden vragen die worden gesteld via de chatfunctie. Moderator is Femke Dekker (curator, moderator en (radio) DJ, docent op verschillende kunstacademies).

Vanwege de maatregelen rondom corona wordt deze editie online georganiseerd.

Get a Grant events
Sinds 2015 organiseren het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Mondriaan Fonds gezamenlijk drie tot vier gezamenlijke Get a Grant events per jaar. Bijeenkomsten om studenten, (net) startende kunstenaars en ontwerpers, te informeren over de subsidiemogelijkheden van beide fondsen.

datum: 8 oktober 2020
tijdstip: 13.00 – 14.00 uur

deelname
: aanmelden via deze link [na registratie krijg je een week van te voren een link per mail voor deelname toegestuurd]
voertaal: Engels

moderator:
Femke Dekker
sprekers: kunstenaar Mylan Hoezen en illustrator Kalle Wolters, fondsmedewerkers