nieuws archief

overzicht

Koop kunst bij de KunstKoop-tentoonstelling

Tijdens het Amsterdam Art Gallery Weekend start in Capital C voor de eerste keer een KunstKoop-tentoonstelling. Een bijzonder veelzijdig aanbod van kunstwerken die voor maximaal 100 euro per maand (in totaal 3600 euro) te koop zijn met de KunstKoop-regeling van het Mondriaan Fonds. De werken zijn geselecteerd door curator Ellis Kat bij galeries die deelnemen aan zowel Amsterdam Art als de KunstKoop.

Via de KunstKoop hoef je als koper een werk niet in één keer te betalen, maar word je wel in één klap kunstverzamelaar. Je betaalt in maandelijkse termijnen, zonder extra kosten. Zo is kunst kopen niet alleen voor mensen met een dikke bankrekening, maar voor iedereen! Goed om te weten: als je kunst koopt in deze tentoonstelling steun je kunstenaars uit Nederland die daardoor weer nieuwe projecten kunnen doen.

Het Gallery Weekend is van 25 tot en met 29 november 2020 in Amsterdam. Galeries hebben tijdens dat weekend hun deuren geopend en brengen kunstenaars die zij vertegenwoordigen in de belangstelling. Naast vele tentoonstellingen is er een online programma met onder meer artist talks. Bekijk de website van Amsterdam Art voor het programma en de laatste updates in verband met covid-19.

De KunstKoop-tentoonstelling Koop dit of dit of dit is te zien t/m 15 januari 2021, in Capital C, Weesperplein 4B in Amsterdam. Ook zijn alle werken van de deelnemende kunstenaars hier te zien.

Lees meer over de KunstKoop-regeling op www.kunstkoop.nl.

Openingstijden:
Tijdens Gallery Weekend
Donderdag & vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag & zondag 12.00-17.00 uur
Na Gallery Weekend
Maandag – vrijdag 08.30 – 17.30 uur