nieuws archief

overzicht

1 maart: online spreekuur voor instellingen

Ben je werkzaam bij een museum of instelling met plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Misschien kom je in aanmerking voor een van de regelingen van het Mondriaan Fonds.

Om je op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden voor musea, kunstpodia en andere kunst- en erfgoedinstellingen organiseert het Mondriaan Fonds een plenair online spreekuur op 1 maart van 15.00 tot 16.00 uur. Twee medewerkers zitten klaar om je te vertellen over de subsidiemogelijkheden bij het Mondriaan Fonds en antwoord te geven op je vragen. Aanvragers die verbonden zijn aan een instelling kunnen gebruik maken van het spreekuur. Alle vragen zullen in aanwezigheid van andere aanvragers behandeld worden.

Het online spreekuur vervangt in verband met Covid-19 het inloopspreekuur dat maandelijks wordt georganiseerd op het fonds. In april organiseren we weer een spreekuur voor kunstenaars, curatoren en beschouwers, informatie daarover volgt.

datum: 1 maart 2021
tijdstip: 15.00 – 16.00 uur
aanmelden voor dit spreekuur kan alleen nog via de mail: communicatie@mondriaanfonds.nl