nieuws archief

overzicht

12 april: online spreekuur voor kunstenaars, curatoren en beschouwers

Ben je een kunstenaar met plannen voor nieuw werk, een project, een tentoonstelling of een samenwerking? Curator of beschouwer met plannen voor een onderzoek? Misschien kom je in aanmerking voor een van de regelingen van het Mondriaan Fonds.

Om je op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden voor kunstenaars, curatoren en beschouwers organiseert het Mondriaan Fonds een plenair online spreekuur op 12 april van 15.00 tot 16.00 uur. Twee medewerkers zitten klaar om je te vertellen over de subsidiemogelijkheden bij het Mondriaan Fonds en antwoord te geven op je vragen. Individuele aanvragers die niet verbonden zijn aan een instelling kunnen gebruik maken van het spreekuur. Alle vragen zullen in aanwezigheid van andere aanvragers behandeld worden.

Het online spreekuur voor individuele aanvragers vervangt in verband met Covid-19 het inloopspreekuur dat maandelijks wordt georganiseerd op het fonds. In mei organiseren we  weer een online spreekuur voor instellingen. We zullen plenair de subsidiemogelijkheden toelichten voor musea, kunstpodia en andere kunst- en erfgoed instellingen. Informatie hierover volgt.

datum: 12 april 2021
tijdstip: 15.00 – 16.00 uur
deelname: stuur een mail naar b.man@mondriaanfonds.nl met als onderwerp ‘spreekuur’