nieuws archief

overzicht

Aanvraagronde Programma’s Kunstpodia

Heb je plannen voor een publiekstoegankelijk (jaar)programma voor een kunstpodium in Nederland? Zijn je plannen experimenteel van aard of juist niet, is het voor een divers of juist specifiek publiek, is de programmering regelmatig of onregelmatig, is er een activiteitenaanbod? Misschien kom je in aanmerking voor de bijdrage Programma’s Kunstpodia.

Kleine kunstinitiatieven, collectieven en beeldende kunstorganisaties met programma’s van 1 tot 4 jaar kunnen hiervoor aanvragen. Allerlei soorten aanvragen zijn welkom binnen deze regeling. Juist de verscheidenheid zorgt voor een volwaardig beeldende kunstaanbod in Nederland. Er zijn binnen deze regeling 4 categorieën kunstpodia die in samenhang met elkaar moeten zorgen voor een veelzijdig aanbod. Kijk hier voor de uitleg op deze regeling. Deadline voor het indienen van een aanvraag in 2021 is op 17 mei 2021, voor 17:00 uur.

Op donderdag 1 april organiseren we een online spreekuur om deze regeling toe te lichten:

Datum: donderdag 1 april 2021
Tijdstip: 10:00 – 11:30 uur
Deelname: er kan niet meer worden aangemeld voor het spreekuur.