nieuws

overzicht

Gezocht: Adviseurs van buiten de Randstad

Het Mondriaan Fonds draagt financieel bij aan de plannen van kunstenaars, curatoren en critici. Ook aan projecten van kunstpodia, archieven, galeries, musea en andere erfgoedinstellingen en van opdrachtgevers in binnen- en buitenland dragen we bij. Dat doen we door het verstrekken van subsidies. Een commissie beoordeelt de subsidieaanvragen.

Een commissie bestaat uit een vaste voorzitter en een aantal adviseurs. De samenstelling van de poule van adviseurs rouleert regelmatig. Dat doen we bewust, want we willen zoveel mogelijk actuele perspectieven en expertises aan de vergadertafel om aanvragen te beoordelen.

Voor volgend jaar zoeken we nog een aantal beeldende kunst- en erfgoed-experts die de commissie ‘22 compleet maken. Solliciteren kan tot en met 6 september 2021.

Wij zoeken op dit moment:

Adviseurs Beeldende Kunst
Ben je bekend met het huidige beeldende kunstveld in het Caribisch deel van het Koninkrijk en/of delen van Nederland anders dan de regio Randstad? Meld je aan!

Adviseurs Cultureel Erfgoed
Ben je bekend met het huidige cultureel erfgoedveld in het Caribisch deel van het Koninkrijk en/of delen van Nederland anders dan de Randstad? Meld je aan!

Adviseurs uit diverse regio’s
Heb je kennis van het beeldende kunst- en/of cultureel erfgoedveld buiten de Randstad? Meld je aan!

Adviseurs Diversiteit en Inclusie
Heb je expertise en ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie? Ben je bekend met het huidige beeldende kunst- en/of cultureel erfgoedveld, breng je kennis mee van onderwerpen die in het culturele veld onderbelicht zijn en heb je visie op welke ontwikkelingen nodig zijn om de sector representatief te maken? Meld je aan!