nieuws archief

overzicht

Monumententalent gezocht!

Monumententalent gezocht 2021 Monumententalent gezocht 2021
Om verjonging en vernieuwing in de erfgoedsector te stimuleren, heeft de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de jaarlijkse aanmoedigingsprijs Monumententalent ingesteld. De prijs, een ontwikkeltraject ter waarde van €7.000, wordt sinds 2014 traditioneel uitgereikt tijdens het Nationaal Monumentencongres.
De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) verzorgt de uitvoering van deze stimuleringsprijs voor jong talent in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De winnaar ontvangt een uniek en naar eigen wens in te vullen ontwikkeltraject aangeboden door het Mondriaan Fonds. De andere finalisten ontvangen een bedrag van 3.000 euro voor een soortgelijk traject.
Ken jij een jonge professional werkzaam in onroerend goed of op het raakvlak tussen monumenten en natuur? Meld diegene dan aan via www.cultureelerfgoed.nl/monumententalent. Aanmelden voor deze Talentprijs kan tot woensdag 6 oktober 2021.