Avrotros Kunstuur specials over Opdrachtgeverschap

Avrotros Kunstuur Avrotros Kunstuur

Door het hele land zijn beeldende kunstprojecten te zien die met een bijdrage van het Mondriaan Fonds tot stand zijn gekomen uit samenwerkingen tussen kunstenaars en opdrachtgevers, zoals musea, kerken, zorginstellingen, gemeenten en particulieren. Avrotros Kunstuur zond verschillende specials uit over opdrachtgeverschap, waarin diverse projecten worden belicht. Zowel kunstenaars als opdrachtgevers komen aan het woord.

De specials zijn hieronder terug te zien.

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 26 november 2017

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 26 november 2017

Met een draaiend object van Zoro Feigl in De Nieuwe Kolk in Assen; een lichtkunstwerk van Titia Ex op de Ten Katemarkt in Amsterdam; een onderzoeksproject in het ENCI-gebied bij Maastricht en een uitkijkplatform van Lucas Lenglet bij Kunstvereniging Diepenheim.

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 30 oktober 2016

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 30 oktober 2016

Met de samenwerking tussen Tom Claassen en opdrachtgever Winkeliersvereniging Wilhelministraat Breda; Martijn Engelbregt met opdrachtgever filosoof Bas Haring; Public Works met opdrachtgever Stichting Kunst in het Stationsgebied en Jacco Olivier met opdrachtgever de Spoedeisende Hulp van het AMC.

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 28 februari 2016

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 28 februari 2016

In deze aflevering de samenwerking tussen kunstenaar Henk Hage met opdrachtgever Pompestichting; Ram Katzir en kunstenaarsduo Hertog Nadler met opdrachtgever de Gemeente Zwolle; Jan Dibbets en opdrachtgever de Haarlemse basiliek en twintig kunstenaars met opdrachtgever de Ketelfactory in Schiedam.

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 3 mei 2015

Avrotros Kunstuur Opdrachtgeverschap, 3 mei 2015

Met Verwoest Huist Leiden van Marjan Teeuwen met opdrachtgever Museum De Lakenhal; schoolplein van Krijn de Koning met opdrachtgever Gemeente Utrecht en STIP Voortgezet Speciaal Onderwijs Utrecht; Supertoll! van Tijs Rooijakkers met opdrachtgever Van Abbemuseum en Jacobus Kloppenburg met opdrachtgever Verbeke Foundation en BKKC.