Spreekuur

Online inloopspreekuur Oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden

Datum

09.01.2023

Tijd

16:00 - 17:00

Locatie

Online
Open Oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden online

Ben je maker of beschouwer met een beroepspraktijk in de disciplines beeldende kunst, erfgoed, creatieve industrie, letteren, podiumkunsten of cross-overs tussen deze disciplines? Of vraag je aan namens een bibliotheek, archief of organisatie in de bovengenoemde disciplines met als hoofdtaak het organiseren van publiekstoegankelijke presentaties? Misschien kun je dan een bijdrage aanvragen bij de Open Oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden. 

Op maandag 9 januari van 16.00-17.00 uur CET / 11.00-12.00 AST organiseert het Mondriaan Fonds een online inloopspreekuur over de open oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden. Dit is geen plenaire informatiesessie, maar een inloopspreekuur waar je in aparte ‘break out rooms’ vragen kunt stellen aan een van onze projectmedewerkers.

Aanmelden is niet nodig.

Let op! De link is gewijzigd. Klik op onderstaande button voor de juiste link.

We werken tijdens het inloopspreekuur met een wachtrij. Je wordt vanzelf toegelaten tot de meeting. Duurt het langer dan verwacht? Stuur je vraag dan per mail naar een van onze projectmedewerkers. Zij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Lise Hermans | yvfr.ureznaf@zbaqevnnasbaqf.ay
Lotte Hemelrijk | ybggr.urzryevwx@zbaqevnnasbaqf.ay
Talitha van Ooyen | gnyvgun.inabblra@zbaqevnnasbaqf.ay