We zijn onze website aan het vernieuwen. Het kan zijn dat sommige functies nog niet optimaal werken of dat je informatie mist. We zijn er mee bezig. Als je iets niet kunt vinden laat het ons weten via ln.sdnofnaairdnom@eitacinummoc.

Archief

Deadline 26 april: Coronaregeling Medewerkers Collectiebeleid

Om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen stelt het ministerie van OCW budget beschikbaar voor musea en andere collectiebeherende erfgoedinstellingen.

Heb je als museum of erfgoedinstelling te maken met een mogelijke inkrimping van het personeelsbestand door covid-19 maatregelen? En gaat het om medewerkers voor collectiebeheer, collectieonderzoek of educatie? Of zoek je iemand die de collectie op een andere manier kan belichten of presenteren? Misschien biedt de Coronaregeling Medewerkers Collectiebeleid uitkomst. Met deze regeling biedt het Mondriaan Fonds ondersteuning bij het op peil houden van de personele bezetting of het aantrekken van nieuw erfgoedtalent.

De deadline voor aanvragen is verlengd tot maandag 26 april vóór 17:00 uur. Kijk hier voor de nadere toelichting op deze regeling en het aanvraagformulier.