Nieuws

Gezocht: Adviseurs van buiten de Randstad

Het Mondriaan Fonds draagt financieel bij aan de plannen van kunstenaars, curatoren en critici. Ook aan projecten van kunstpodia, archieven, galeries, musea en andere erfgoedinstellingen en van opdrachtgevers in binnen- en buitenland dragen we bij. Dat doen we door het verstrekken van subsidies. Een commissie beoordeelt de subsidieaanvragen.

Een commissie bestaat uit een vaste voorzitter en een aantal adviseurs. De samenstelling van de poule van adviseurs rouleert regelmatig. Dat doen we bewust, want we willen zoveel mogelijk actuele perspectieven en expertises aan de vergadertafel om aanvragen te beoordelen.

Voor volgend jaar zoeken we nog een aantal beeldende kunst- en erfgoed-experts die de commissie 2023 compleet maken. Solliciteren kan tot en met maandag 5 september 2022.

Wij zoeken op dit moment:

Adviseurs Beeldende Kunst
Ben je bekend met het huidige beeldende kunstveld in het Caribisch deel van het Koninkrijk en/of delen van Nederland anders dan de regio Randstad? Meld je aan!

Adviseurs Cultureel Erfgoed
Ben je bekend met het huidige cultureel erfgoedveld in het Caribisch deel van het Koninkrijk en/of delen van Nederland anders dan de Randstad? Meld je aan!

Adviseurs uit diverse regio’s
Heb je kennis van het beeldende kunst- en/of cultureel erfgoedveld buiten de Randstad? Meld je aan!