We zijn onze website aan het vernieuwen. Het kan zijn dat sommige functies nog niet optimaal werken of dat je informatie mist. We zijn er mee bezig. Als je iets niet kunt vinden laat het ons weten via ln.sdnofnaairdnom@eitacinummoc.

Regelingen Uitgelicht

Aankondiging open oproep Kunst Media

open oproep

Ben je een uitgever die de dialoog over beeldende kunst binnen het professionele veld op gang brengt? Ben je een curator en heb je een idee voor een reeks artikelen over hedendaagse beeldende kunst voor een breder publiek? Of wil je als contentmaker de betrokkenheid van het publiek bij beeldende kunst vergroten? Misschien kun je gebruik maken van de open oproep Kunst Media van het Mondriaan Fonds.

De bijdrage kan worden aangevraagd voor te publiceren uitingen in geschreven en/of gesproken woord. Het kan gaan om (een reeks) artikelen of longreads voor (online) tijdschriften, kranten, social-mediakanalen en /of andere online platforms, zoals bijvoorbeeld een podcast.

Met deze open oproep wil het Mondriaan Fonds de betrokkenheid bij en het gesprek over de hedendaagse beeldende kunst in Nederland bevorderen. Het Mondriaan Fonds draagt zo bij aan de productie van projecten die de dialoog over beeldende kunst binnen het professionele veld of die tussen het veld en publiek op gang brengen.

De deadline is 24 januari 2022. Op maandag 13 december 2021 van 16.00 – 17.00 uur (tijdzone Central European Time, UTC+1) organiseren we speciaal voor deze open oproep een plenair online spreekuur. Twee medewerkers zitten klaar om je te vertellen over de open oproep Kunst Media en beantwoorden je vragen. Voertaal is Nederlands.

Meld je hieronder aan voor het spreekuur.

Aanmelden - spreekuur Kunst Media op 13 december

"*" geeft vereiste velden aan

Op dit emailadres krijg je kort voor aanvang een link voor deelname aan het spreekuur.
Ik ontvang graag nieuwsbrieven van het Mondriaan Fonds*