Regelingen Archief

Aankondiging open oproep Kunst Media

Ben je een uitgever die de dialoog over beeldende kunst binnen het professionele veld op gang brengt? Ben je een curator en heb je een idee voor een reeks artikelen over hedendaagse beeldende kunst voor een breder publiek? Of wil je als contentmaker de betrokkenheid van het publiek bij beeldende kunst vergroten? Misschien kun je gebruik maken van de open oproep Kunst Media van het Mondriaan Fonds.

De bijdrage kan worden aangevraagd voor te publiceren uitingen in geschreven en/of gesproken woord. Het kan gaan om (een reeks) artikelen of longreads voor (online) tijdschriften, kranten, social-mediakanalen en /of andere online platforms, zoals bijvoorbeeld een podcast.

Met deze open oproep wil het Mondriaan Fonds de betrokkenheid bij en het gesprek over de hedendaagse beeldende kunst in Nederland bevorderen. Het Mondriaan Fonds draagt zo bij aan de productie van projecten die de dialoog over beeldende kunst binnen het professionele veld of die tussen het veld en publiek op gang brengen.

De deadline is 24 januari 2022.

Op maandag 13 december 2021 vond er een speciaal spreekuur over Kunst Media plaats. Heb je het gemist en heb je nog vragen? Neem dan contact op met contactpersonen van de regeling.

Vragen & contact

Vragen over deze regeling? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Bonnie Dumanaw

Carmen Muskee