All you can Art 3 – Instituto Buena Bista in de Kunsthal Rotterdam

All You Can Art 2, Instituto Buena Bista in de Kunsthal Rotterdam. Foto: Marco de Swart.

Na twee eerdere edities is Instituto Buena Bista (IBB) Curaçao deze zomer voor de derde keer met All you can Art in de Kunsthal Rotterdam. All you can Art 3 is een atelier, tentoonstelling en Summerschool ineen, waarbij iedereen volgens het meester–gezel principe de kans krijgt om kunst te maken, te leren en te ontdekken.

Zes weken lang houden IBB-oprichters en kunstenaars David Bade en Tirzo Martha samen met voormalig ‘IBB Artists in Residence’ Liesbeth Labeur en Rieneke de Vries en alumni Elvis Chen en Roxette Capriles atelier in de Kunsthal. Samen met de verschillende ‘social practice’ kunstenaars en aanwezig publiek maken ze nieuw werk, dat een plek krijgt in de continu groeiende tentoonstelling. Daarnaast geven ze les aan de Summerschoolstudenten en is er een open debatruimte waarbij ook kunstacademies worden betrokken. All you can Art wil kunst en verbeelding inzetten om verschillende nationaliteiten en doelgroepen dichter bij elkaar brengen en talentontwikkeling voor iedereen op alle niveaus bereikbaar maken. Nieuw aan deze editie van All you can Art is een mobiel atelier, dat de Rotterdamse wijken in trekt om meer mensen te bereiken en de uitwisseling van kennis en ontmoetingen tussen culturen te stimuleren.

Het Mondriaan Fonds draagt structureel bij aan de programmering van IBB met een Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen. Voor de organisatie van All you can Art werd een Projectinvestering Instellingen toegekend.

website

tot stand gekomen met:

gerelateerd