Cell Project Space – Anne de Vries

Anne de Vries, Submission, Cell Project Space Anne de Vries, Submission, Cell Project Space

In Cell Project Space in Londen is tot en met 24 januari een solotentoonstelling van Anne de Vries te zien, getiteld Submission. Deze tentoonstelling bouwt voort op E_MERGE, de eerste solotentoonstelling van Anne de Vries die vorig jaar in Foam Fotografiemuseum Amsterdam te zien was. In Londen is zowel bestaand werk te zien als nieuw werk dat in opdracht van Cell Project Space gemaakt werd.

Anne de Vries onderzoekt in zijn werk het gebruik van technologische, artificiële en synthetische mogelijkheden ter compensatie van de beperkte menselijke perceptie en kennis van de wereld. Dit wordt door hem tot uiting gebracht in foto’s, driedimensionale sculpturen en installaties waarin hij alledaagse objecten combineert met nieuwe materialen, technologie en printtechnieken. Zijn nieuwe werk voor Cell Project Space handelt met name over noties van ‘het individuele’ in de massaliteit van ‘pluralistische cultuur’.

Het Mondriaan Fonds droeg bij aan deze tentoonstelling en de productie van nieuw werk via een Bijdrage Presentatie Buitenland.

website

tot stand gekomen met:

gerelateerd