Houd Moed – SIGN

Houd Moed, tentoonstelling in Sign Houd Moed, tentoonstelling in Sign

Van 24 januari tot en met 21 februari is in SIGN in Groningen de groepstentoonstelling Houd Moed te zien met het werk van Frank Koolen, Thijs Franssen, Rowan van As, Mike Moonen en Vincent Bijleveld. De kunstenaars hebben werk gemaakt dat een reactie is op de plek en op elkaars werk.

In 2014 ontmoetten Thijs Franssen, Mike Moonen, Vincent Bijleveld, Rowan van As en Frank Koolen elkaar voor het eerst in het kader van Leerling/Meester een tentoonstelling van Kunstpodium T in Tilburg. Als start voor hun samenwerking besloten ze samen dingen te beleven. Door samen op pad te gaan en ervaringen te delen creëerden ze een gezamenlijke geschiedenis. Ze gingen op pad en dat pad werd een platform voor ervaring, gesprek, reflectie, gedoe, nieuwe ideeën, misverstanden en oplossingen. Houd Moed is voortgekomen uit deze samenwerking.

SIGN ontvangt van het Mondriaan Fonds een Werkbijdrage Kunstinitatieven.

Leerling/Meester
Het Mondriaan Fonds ondersteunt het project Leerling/Meester van Kunstpodium T, dat afstuderende kunstenaars van verschillende academies in Nederland en daarbuiten koppelt aan meer ervaren vakgenoten. Dit resulteert in een serie tentoonstellingen, waarbij studenten met elkaar en de meester-kunstenaar exposeren.

website