KadS[Kunst aan de Schinkel] – When the notion of time disappears

Repetitie Hertog Nadler voor KadS[Kunst aan de Schinkel]. Repetitie Hertog Nadler voor KadS[Kunst aan de Schinkel].

Van 22 april tot en met 3 juni vindt de vierde editie van KadS [Kunst aan de Schinkel] plaats in de Schinkelbuurt van Amsterdam, met de titel When the notion of time disappears.

KadS wordt georganiseerd door Soledad Senlle Art Foundation en vindt iedere twee jaar plaats. Nationale en internationale kunstenaars zijn voor KadS 2018 uitgenodigd om te reflecteren op het concept ‘tijd’. De kunstenaars hebben voor een locatie in de openbare ruimte van de Schinkelbuurt in Amsterdam nieuw werk gemaakt dat zes weken te zien is. Interactie en communicatie met publiek is een belangrijk onderdeel van KadS, dat samenwerkt met bewoners, instellingen, winkels en bedrijven in de buurt. Het doel is om hedendaagse kunst te introduceren in de openbare ruimte van de stad om zo een breed mogelijk publiek op verrassende wijze in aanraking te brengen met beeldende kunst.

Soledad Senlle Art Foundation ontving van het Mondriaan Fonds een Bijdrage Opdrachtgeverschap voor deze editie van KadS. De deelnemende kunstenaars zijn: Aeneas Wilder, André Pielage, Eva Gonggrijp, Henk Schut, Hertog Nadler (Chaja Hertog & Nir Nadler), Kubra Khademi, Popel Coumou, Sarah Engelhard, Semâ Bekirovic en Tamar Frank.

website

tot stand gekomen met:

gerelateerd