Leerling/Meester expositie #11 – Matthijs Bosman

Bij Kunstpodium T is t/m 14 april de Leerling/Meester expositie #11 te zien van Matthijs Bosman en zijn leerlingen, Flora Woudstra, Liaf Lijbers, Lin Gerritse en Willeke van Ravenhorst.

De expositie Om je een idee te geven vindt plaats in het kader van het Leerling/Meester project. Dit is een project waarbij talentvolle jonge kunstenaars in het afstudeerjaar fine arts van 10 verschillende kunstacademies uit Nederland en België worden gekoppeld aan een bekende hedendaagse kunstenaar. Uitgangspunt van de samenwerking met Kunstpodium T is om een aantal kunstenaars die van het Mondriaan Fonds een Werkbijdrage Bewezen Talent hebben ontvangen, te betrekken bij het programma als meester.

Op 11 april vindt van 15 tot 16 uur in De Pont in Tilburg een Meestergesprek plaats met Matthijs Bosman. Tijdens dit interactieve gesprek zal er samen met de Meester en de Leerlingen dieper worden ingegaan op het kunstenaarschap, creatief ondernemerschap en het leven na de academie aan de hand van actuele thema’s. Gespreksleider: Marleen Hartjes

website