Stroom Den Haag – See You in The Hague

Stroom Den Haag kreeg een bijdrage voor haar programma See You in The Hague dat vanaf 7 september van start gaat. See You in The Hague belicht de zon- en schaduwzijde van een stad die in de hele wereld gevoelens van hoop en vrijheid oproept, maar ook van angst en conflict. Het verwijst zowel naar de rol van het internationale strafhof als naar citybranding. Het programma start met de tentoonstelling Double Centre van de Nederlandse kunstenaar Charles van Otterdijk en bestaat verder uit tentoonstellingen, voorstellingen, performances, festivals, debatten en ontwerpstudio’s, waarbij zowel een vak- als algemeen publiek wordt aangesproken.

See You in The Hague onderscheidt zich door een bijzondere samenwerking met tal van (culturele) instellingen in Den Haag en daarbuiten. Nieuw is de structurele samenwerking met Open!, het vernieuwde publicatieplatform. Stroom Den Haag weet zich te onderscheiden door een agenderend programma met langdurige, kwalitatief hoogwaardige projecten in samenwerking met diverse disciplines.

De eerstvolgende deadline om een aanvraag te doen voor een Bijdrage Meerjarenprogramma’s Presentatie-instellingen is 30 augustus 2013.

website

tot stand gekomen met:

gerelateerd