Todays Art Festival 2014

Charbel-joseph H. Boutros, My answer to ecology #2, Todays Art Festival 2014. Charbel-joseph H. Boutros, My answer to ecology #2, Todays Art Festival 2014.

In Den Haag is tot en met 5 oktober de tentoonstelling ‘the fluidity aspect’ in het kader van TodaysArt 2014 te zien. De tentoonstelling, gecureerd door Petra Heck, richt zich op de snelle ontwikkelingen op het gebied van social media, internet en hardware en het effect daarvan op het denken over begrippen als transparatie, hybriditeit en vloeibaarheid.

De deelnemende kunstenaars zijn: Mounira Al Solh, Charbel-joseph H. Boutros, Frederik De Wilde, Constant Dullaart, Zoro Feigl, HC Gilje, David Jablonowski, Oliver Laric, Metahaven, Kianoosh Motallebi, Matthijs Munnik, Katja Novitskova, Heather Phillipson, Jon Rafman, Stefan Tiefengraber en Zimoun.

Stichting The Generator / TodaysArt ontving voor de organisatie van de tentoonstelling van het Mondriaan Fonds een Projectinvestering Erfgoed- en Beeldende Kunstinstellingen. Dit jaar heeft het festival een meerwaarde ten opzichte van vorige edities. Voor het eerst verlaat TodaysArt de binnenstad van Den Haag voor een aantal bijzondere locaties in Scheveningen. Ook gaat het relaties aan met huidige ontwikkelingen in de samenleving.