Toekenningen NY Art Book Fair

Fw:Books op NY Art Book Fair. Foto: Fw:Books

Fw:Books, Roma Publications en de Eriskay Connection hebben een Bijdrage Kunstboekenbeurzen toegekend gekregen voor deelname aan de NY Art Book Fair, die plaatsvindt van 21 tot en met 23 september 2018 in MoMA PS1. Zij ontvingen deze bijdrage om kunst(enaars)boeken te tonen van levende beeldend kunstenaars uit Nederland of publicaties over hedendaagse beeldende kunst in Nederland uit de 21e eeuw.

Fw:Books presenteert er onder meer de publicatie Flat Finish van Stephan Keppel. Het Mondriaan Fonds verleende hiervoor een Bijdrage Publicaties. Lees hier het interview met Keppel over dit boek.

De NY Art Book Fair staat op de vastgestelde lijst kunstboekenbeurzen. Als een uitgever is toegelaten voor deelname aan één van deze beurzen wordt de aanvraag direct toegekend mits deze voldoet aan de voorwaarden. Het Mondriaan Fonds heeft na advies van een commissie van deskundigen een lijst met kunstboekenbeurzen samengesteld met internationale uitstraling.  De beurzen op deze lijst zijn: Offprint (Parijs en Londen), NY Art Book Fair, Tokyo Art Book Fair, Frankfurter Buchmesse Halle 4.1, Friends with Books (Berlijn).

website

tot stand gekomen met:

gerelateerd