We Like Art pop-up @ Westergas

Scarlett Hooft Graafland, Look Cook Look, 2015-2016. Scarlett Hooft Graafland, Look Cook Look, 2015-2016.

Op 18 november opent een nieuwe pop-up presentatieruimte van We Like Art op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Drie maanden lang zullen presentaties worden gemaakt in een ruimte van circa 300 m2 aan de Pazzanistraat 3. We Like Art start met een overzicht van de edities en een solopresentatie van Scarlett Hooft Graafland. Daarna volgt een solopresentatie van Marjolein Rothman en een Secret Postcard Sale.

Alle werken in de presentaties kunnen worden aangekocht met de KunstKoop. Particulieren kunnen met hulp van deze regeling kunst op afbetaling kopen zonder rente te betalen. De rente wordt door het Mondriaan Fonds vergoed.

We Like Art kan net als Patty Morgan, Pulchri Studio, Unfair Amsterdam en Galerie De Ploegh vanaf april 2017 de KunstKoop aanbieden. Het Mondriaan Fonds voert hiermee een pilot uit met vijf instellingen die door adviseurs van het fonds zijn beoordeeld en waarvan het organisatiemodel enigszins afwijkt van de traditioneel opererende galeries binnen de KunstKoopregeling. Met deze pilot wil het Fonds onderzoeken of de KunstKoop voor een grotere groep kopers toegankelijk kan worden.

website

gerelateerd

nieuws