Werkbijdrage Bewezen Talent – toekenningen

Natasja & Marinus Boezem, Het Syndroom van Stendhal - op zoek naar een archetypisch beeld van schoonheid, 2002-2015, De Vleeshal (Middelburg)
Mehraneh Atashi, polyester, inke, dough, water colour, hot glue, 2015

Natasja Boezem en Mehraneh Atashi hebben onlangs een Werkbijdrage Bewezen Talent (WBT) ontvangen. Natasja Boezem zal met deze bijdrage aan diverse projecten werken, zoals het filmproject IJssalon Busato over de Italiaanse ijssalon van haar Italiaanse opa en oma, het project Syndroom van Stendhal samen met beeldend kunstenaar Marinus Boezem, het geluidsproject Abdijplein Middelburg en Pesc-pesc-pesc. Mehraneh Atashi ontving een WBT om aan meerdere projecten te werken en onderzoek te blijven doen. Atashi is van oorsprong fotograaf, maar houdt zich ook bezig met video, installaties en performances.

Een Werkbijdrage Bewezen Talent is voor kunstenaars die minstens zes jaar een beroepspraktijk hebben. De bijdrage is een tegemoetkoming in de investering van materiaal, tijd en diensten van derden en kan gebruikt worden voorde ontwikkeling van nieuw werk. Ook kan de bijdrage besteed worden om een opdracht uit te voeren of deel te nemen aan tentoonstellingen en manifestaties in binnen- en buitenland.

tot stand gekomen met:

gerelateerd