Mondriaan Fonds zoekt medewerker administratie

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. In opdracht van het rijk draagt het fonds bij aan bijzondere projecten van beeldend kunstenaars, curatoren en critici, musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers in binnen- en buitenland op die plekken waar de markt dit (nog) niet doet.

Wij zoeken
Per direct zoekt het Mondriaan Fonds een service gerichte medewerker administratie (28 uur per week). Samen met het team ben je betrokken bij de verwerking van digitale aanvragen voor subsidie. Het accent ligt op het controleren of aanvragen voldoen aan de formele voorwaarden en of ze volledig zijn. Incidenteel geef je via de helpdesk ondersteuning van aanvragers die (technische) problemen ondervinden bij het digitaal indienen van aanvragen.

Competenties:

  • Je hebt een MBO plus niveau.
  • Je bent servicegericht, accuraat en analytisch.
  • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken.
  • Je hebt een hands on mentaliteit met zelfoplossend vermogen.
  • Je beschikt over basiskennis van de werking van een database.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

De afdeling IT, aanvraagadministratie en facilitair bestaat uit twaalf medewerkers, een senior administratief medewerker en een hoofd IT, aanvraagadministratie en facilitair.

Reageren
Het Mondriaan Fonds streeft ernaar de samenstelling van zijn medewerkers een afspiegeling te laten zijn van de Nederlandse samenleving. Geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Het Mondriaan Fonds heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en biedt een prettige werkomgeving waarin communicatie, creativiteit en collegialiteit belangrijke waarden zijn.
De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 van de BBRA. Afhankelijk van opleiding en werkervaring wordt de hoogte bepaald. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. De functie omvat 28 uur en een tijdelijk contract tot 1 januari 2021.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Mariana Schijf (hoofd IT, aanvraagadministratie en facilitair), via 020-5231512.
Stuur je motivatie (maximaal een A4) met CV uiterlijk 24 september 2019 per e-mail onder vermelding van ‘vacature medewerker administratie’ naar vacature@mondriaanfonds.nl. De gesprekken vinden plaats op maandag 30 september 2019. Uiterlijk donderdag 26 september 2019 ontvang je hierover bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.