Mondriaan Fonds zoekt medewerker administratie

Het Mondriaan Fonds is hét publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Wij dragen bij aan bijzondere projecten van kunstenaars, tentoonstellingsmakers en critici, musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers. Per jaar ondersteunen we meer 1000 projecten in Nederland en daarbuiten.

Wij zoeken
Per direct zoekt het Mondriaan Fonds een enthousiaste medewerker administratie voor 28 uur per week, met affiniteit voor kunst en erfgoed. Samen met het team zorg je voor de verwerking van ingediende aanvragen. Je kijkt of ze volledig zijn en of ze voldoen aan alle voorwaarden. We zoeken iemand die soepel mee kan denken met aanvragers, nauwkeurig is en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Soms geef je via de helpdesk (technisch) advies aan aanvragers bij het digitaal indienen van aanvragen.

Wat wij vragen

  • Je hebt een MBO plus niveau.
  • Je bent servicegericht, accuraat en analytisch.
  • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je hebt een hands on mentaliteit met zelfoplossend vermogen.
  • Je beschikt over basiskennis van de werking van een database.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Je gaat deel uitmaken van de afdeling IT, aanvraagadministratie en facilitair. Deze afdeling bestaat uit twaalf medewerkers, een senior administratief medewerker en een afdelingshoofd.

Wat wij bieden
Het Mondriaan Fonds heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en biedt een prettige werkomgeving waarin communicatie, creativiteit en collegialiteit belangrijk zijn.
De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 van de BBRA. Afhankelijk van opleiding en werkervaring wordt de hoogte bepaald. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. De functie omvat 28 uur en een tijdelijk contract tot 1 januari 2021.

Reageren
Wij willen graag dat ons team de Nederlandse samenleving weerspiegelt als pluriform en inclusief. Geïnteresseerden met een cultureel diverse achtergrond worden dan ook nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Mariana Schijf (hoofd IT, aanvraagadministratie en facilitair), via 020-5231512.
Stuur je motivatie (maximaal een A4) met CV uiterlijk 24 september 2019 per e-mail onder vermelding van ‘vacature medewerker administratie’ naar vacature@mondriaanfonds.nl. De gesprekken vinden plaats op maandag 30 september 2019. Uiterlijk donderdag 26 september 2019 ontvang je hierover bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.