De bijdragen van het Mondriaan Fonds kunnen worden aangevraagd via het digitale aanvraagsysteem, hiervoor heeft u een account nodig.

Inloggen

Heeft u nog geen account?
Vraag dan hier een account aan als individu of als contactpersoon voor een organisatie.*

Account individu Account organisatie

Wilt u de accounthouder van een organisatie wijzigen?
Dat kunt u door middel van onderstaand formulier doen.

Wijzigen accounthouder

Wij streven ernaar uw aanmeldgegevens binnen een werkdag aan u te e-mailen. Echter, vlak voor een deadline kunnen wij dat, door de grotere drukte, niet altijd garanderen. Vraagt u daarom uw account ruim voor een deadline aan. Pas na ontvangst van uw login code kunt u inloggen en het aanvraagformulier invullen. Bewaar uw aanmeldgegevens goed, want deze blijven geldig voor alle toekomstige aanvragen bij het Mondriaan Fonds.

Met vragen over digitaal aanvragen kunt u terecht bij helpdesk@mondriaanfonds.nl, tel 020 5231523.

Het Mondriaan Fonds maakt gebruik van een digitaal aanvraagsysteem. Als het voor u niet (goed) mogelijk is om met dit systeem een aanvraag in te dienen, neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan samen met u wat alternatieve aanvraagmogelijkheden kunnen zijn. Ook als u wil reageren op de toegankelijkheid van het aanvraagsysteem en/of de website van het Mondriaan Fonds horen wij graag van u.

*Als u reeds een persoonlijk account heeft en daarnaast een tweede account namens een organisatie wilt, kunt u op een ander e-mailadres een apart account krijgen. Dit geldt ook als u namens meerdere organisaties wilt aanvragen. Het e-mailadres is uw accountnaam.