Regelingen Archief

Spreekuur voor kunstenaars, curatoren en beschouwers

Ben je een kunstenaar met plannen voor nieuw werk, een project, een tentoonstelling of een samenwerking? Curator of beschouwer met plannen voor een onderzoek? Misschien kom je in aanmerking voor een van de regelingen van het Mondriaan Fonds.

Om je op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden voor kunstenaars, curatoren en beschouwers organiseert het Mondriaan Fonds een plenair online spreekuur op 13 juni. Twee medewerkers zitten klaar om je te vertellen over de subsidiemogelijkheden bij het Mondriaan Fonds en antwoord te geven op je vragen. Alle vragen zullen in aanwezigheid van anderen worden behandeld.

Datum: donderdag 13 juni om 15.30 – 16.30 uur (tijdzone Nederland) / 9.30 – 10.30 uur (tijdzone Caribisch gebied)
Locatie: online, via Teams
Taal: Engels
Aanmelden: meld je aan door een mail te sturen naar pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay

Maandelijkse online spreekuren

Om aanvragers te helpen in hun zoektocht naar de juiste regeling organiseert het Mondriaan Fonds elke eerste maandag van de maand een online spreekuur. Tijdens de spreekuren lichten we een aantal subsidieregelingen uit.

In totaal heeft het Mondriaan Fonds ongeveer 40 regelingen. De ene maand is het spreekuur gericht op regelingen die aangevraagd kunnen worden door kunstenaars, curatoren en kunstbeschouwers. De andere maand lichten we de regelingen uit die interessant zijn voor beeldende kunst- en erfgoedinstellingen. Deelnemers kunnen van tevoren vragen insturen. Deze zullen in aanwezigheid van de andere deelnemers behandeld worden.

Twee weken voor het spreekuur kun je je via de website aanmelden. In juli organiseren we weer een spreekuur voor beeldende kunst- en erfgoedinstellingen.